Πε. Μαρ 28th, 2024

Γιατί ο Μητσοτάκης θα είναι υποψήφιος σε Β’ Πειραιά, Δυτικό Τομέα και Αχαϊα

Αν και βρισκόμαστε μόλις 24 μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, τα περισσότερα κόμματα δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει τα ψηφοδέλτιά τους.

Τα τελευταία 24ωρα όμως Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησαν να ανακοινώνουν της… δικές τους υποψηφιότητες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ανακοίνωσε τις τρεις περιφέρειες που θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στη Β’ Αθηνών, την Β’ Πειραιά και την Αχαΐα θα είναι τελικά υποψήφιος ο πρόεδρος της ΝΔ όπως έκανε γνωστό ενώ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Οπως είπε, όταν είδε ότι σε πέντε περιφέρειες η Νέα Δημοκρατία δεν ήταν πρώτη στις εκλογές του Μαΐου, αποφάσισε να κατέβει σε τρεις από αυτές: στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών, στην Αχαΐα και τη Β’ Πειραιά.

«Θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις τρεις περιφέρειες διότι δίνω ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Κερδίσαμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και αισθάνομαι ότι κατεξοχήν μία μεγάλη περιφέρεια, όπως η Αχαΐα, θα είναι δεκτική στο πολιτικό μας μήνυμα», συμπλήρωσε στη σχετική αναφορά του ο πρόεδρος της ΝΔ. Οσον αφορά το ψηφοφέλτιο Επικρατείας του κόμματος, συνέστησε υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα οπότε θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.