Πα. Απρ 19th, 2024

Μάχη για µια θέση στη «γαλάζια» λίστα της Θεσσαλίας

Ευχάριστο πονοκέφαλο προκαλεί στην Πειραιώς η εικόνα που διαμορφώνεται σε όλη τη Θεσσαλία, μετά τη σαρωτική επικράτηση της Ν.Δ. στις κάλπες των ευρωεκλογών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσον αφορά τη συμμετοχή στελεχών στα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών.

Μετά τον θρίαμβο της «γαλάζιας» παράταξης στις εκλογές του Ιουνίου, φαίνεται πως άνοιξε η όρεξη σε πολύ περισσότερους, με αποτέλεσμα η προσφορά να υπερκαλύπτει τη ζήτηση. Οι πιθανότητες να αυξηθούν οι έδρες του κόμματος μετά το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου είναι πλέον αδιαμφισβήτητες, με κάποιους να βλέπουν ξεκάθαρα μια πραγματικότητα η οποία πριν από λίγο καιρό φάνταζε αρκετά δύσκολη, όπως, για παράδειγμα, την τρίτη έδρα στον Νομό Λάρισας.

Οι νυν «γαλάζιοι» βουλευτές της Θεσσαλίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος (φωτ.), Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Κατσιαντώνης (Λάρισα), Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησία), Κώστας Σκρέκας (Τρίκαλα) και Κώστας Τσιάρας (Καρδίτσα), είναι οι πλέον σίγουροι και στην επόμενη εκλογική λίστα και από κει και πέρα αρχίζει η μάχη! Στέλλα Μπίζιου, Κώστας Τζανακούλης και Γιώργος Αδαμούλης, μαζί με τους υποψηφίους του Μητρώου Στελεχών Αθηνά Σιαφαρίκα και Γιώργο Καραβάνα στη Λάρισα, Γιώργος Καλτσογιάννης, Ζέττα Μακρή, Χρήστος Τριαντόπουλος, Κατερίνα Πατσογιάννη, Σάκης Κοκκίνης, Κώστας Μαραβέγιας αλλά και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Ξηραδάκης στη Μαγνησία, Ηλίας Βλαχογιάννης, Μικέλης Χατζηγάκης, Νίκος Λιούτας, Ηλίας Τσιαούσης στα Τρίκαλα, Ασημίνα Σκόνδρα, Σταύρος Παπαγεωργίου, Γιώργος Κωτσός και Σοφία Τόλια στην Καρδίτσα είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που έχει μπροστά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης