Σα. Απρ 27th, 2024

Μετρήσεις για τους υποψηφίους της Β’ Αθηνών αναμένουν Πειραιώς – Ποιοι θα δυσαρεστηθούν

Με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών, «καταφθάνουν» στην Πειραιώς δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν επικράτηση της ΝΔ με σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ των δύο κομμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μαξίμου επικρατεί αναστάτωση και κατήφεια με τα ευρήματα των μετρήσεων, που δείχνουν καταποντισμό του κυβερνώντος κόμματος στις ευρωκάλπες, αλλά και στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο από την άλλη επικρατεί αισιοδοξία, ενώ τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων ανεβάζουν τον πήχη της ΝΔ και επιβάλλουν σκληρή δουλειά και προγραμματισμό στον δρόμο προς τις κάλπες, όπως αναφέρουν οι επιτελείς της Πειραιώς.

Ωστόσο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποτελέσματα μετρήσεων για την κατάταξη των υποψήφιων βουλευτών στον Βόρειο και τον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Μετά την ανακοίνωση των πρώτων 43 υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ, τα επιτελεία των υποψήφιων έχουν πάρει φωτιά και κινούνται σε ρυθμούς αμιγώς προεκλογικούς.

Στον Βόρειο Τομέα φαίνεται να έχει συμπληρωθεί το «παζλ» των γαλάζιων υποψηφιοτήτων, ενώ στον Νότιο Τομέα μαθαίνουμε ότι έρχονται ανακοινώσεις και επιπλέον ονομάτων που θα φέρουν τα πάνω – κάτω στον εκλογικό χάρτη της περιοχής, ειδικά στην κατάταξη αυτών που θα εκλεγούν.

Όλα θα κριθούν από από τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που θα φτάσουν στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα στις επόμενες μέρες και απ’ ότι πληροφορούμαστε  τα ποσοστά θα  δυσαρεστήσουν κάποιους που παρουσιάζοντας ως φαβορί της Β΄Αθήνας… ειδικά στον Νότιο Τομέα.