Τε. Απρ 24th, 2024

Ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη: Καμία περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ – Θα φτιάξουμε «υπουργικό συμβούλιο» περιφερειαρχών

Στη Βέροια περιόδευσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Κυριακή

Στο κατάμεστο από κόσμο χώρο του κινηματογράφου «ΣΤΑΡ»  ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την πολιτική σημασία των επικείμενων περιφερειακών εκλογών και απηύθυνε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης προς όλα τα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ, εν όψει των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων.

«Καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ και όσο το δυνατόν περισσότερες περιφέρειες στη Ν.Δ.», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι οι εκλογές θα είναι μια ευκαιρία να σταλούν μηνύματα για την επόμενη μέρα, ενώ δυο φορές τόνισε με έμφαση τη φράση  «έχουμε εκλογές», θεωρώντας πολύ πιθανό το σενάριο, μαζί με τις ευρωεκλογές να γίνουν και οι εθνικές εκλογές.

Ο πρόεδρος, απεύθυνε  προσκλητήριο σε όλους τους νεοδημοκράτες να επιστρέψουν στη Ν.Δ., στο «σπίτι» τους, όπως σημείωσε, στο κόμμα που είναι «η μεγάλη δύναμη προόδου, μετριοπάθειας και σοβαρότητας για τη χώρα».

Κάλεσμα απεύθυνε και στη νεολαία, στους ψηφοφόρους των 17 και 18 ετών που θα πρέπει να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους, όπως είπε, προτρέποντάς τους καταρχάς να πάνε να ψηφίσουν και να σκεφτούν καλά πιο κόμμα μπορεί να κάνει τη ζωή τους καλύτερη.

«Η μεγάλη πρόκληση για μας είναι να πείσουμε τους πολίτες ότι υπάρχει καλύτερο αύριο οτι μπορούμε να ονειρευτούμε και να χαμογελάσουμε πάλι…» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι το πρώτο μέλημα του κόμματος θα είναι η μείωση φόρων και εισφορών, ενώ έκανε αυστηρή κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης .

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ εξήγγειλε την σύσταση «υπουργικού συμβουλίου» με τη συμμετοχή των 13 περιφερειαρχών της επικράτειας:«Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να συνεδριάζει με τους 13 εκλεγμένους περιφερειάρχες όσο συχνά συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο. Γι’ αυτό θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εκλεγμένους περιφερειάρχες με τη σημαία της ΝΔ», πρόσθεσε.

«Και στις περιφερειακές εκλογές θα βγάλουμε πολιτικά συμπεράσματα. Καμία περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ Και όσο το δυνατόν περισσότερες περιφέρειες στη ΝΔ», κατέληξε.