Πα. Απρ 26th, 2024

Η Πειραιώς «τραβάει τ’ αυτί» σε υποψήφιους βουλευτές και μέλη Πολιτικής Επιτροπής

Με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών, η Νέα Δημοκρατία, έχει ανεβάσει ρυθμούς και προχωρά στις κάλπες του Μαΐου με προοπτική απόλυτης επικράτησης στις ευρωκάλπες, αλλά και τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας.

Η ηγεσία της Πειραιώς αντιμετωπίζει τις επικείμενες εκλογές ως πρόκριμα για τις εθνικές εκλογές που ακολουθούν και επιδιώκει την απόλυτη ενότητα και συσπείρωση των στελεχών της ΝΔ εν όψει των επερχόμενων σκληρών αναμερήσεων.

Ωστόσο, η Πειραιώς συνιστά ηρεμία στους υποψήφιους βουλευτές που ήδη ξεκινούν τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις. Βλέπετε, κάποιοι έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν, επιχειρώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις από τους ανταγωνιστές τους τόσο σε επίπεδο μαζικότητας όσο και σε αυτό της μετεκλογικής τους αξιοποίησης από τον Μητσοτάκη.

Την ίδια στιγμή με εντολή του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, τα µέλη της «γαλάζιας» Πολιτικής Επιτροπής θα πρέπει µέχρι τις εκλογές να συµβάλλουν εµπράκτως στον προεκλογικό αγώνα και όχι να έχουν… διακοσµητικό ρόλο.