Πε. Απρ 25th, 2024

Δυναμικό «παρών» Μεϊμαράκη στις εκδηλώσεις των ΝΟΔΕ Τρικάλων και Λάρισας (pics)

Σε ένα ενθουσιώδες και πολυπληθές κοινό, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, έδωσε δυναμικά το παρόν στις εκδηλώσεις των ΝΟΔΕ Τρικάλων και Λαρίσης, μίλησε το Σαββατοκύριακο ο πρ. Πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για την Ευρώπη και υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία, που έχει για τον αγροτικό τομέα η ισχυρή φωνή της ΝΔ στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Μοναδική διέξοδος των αγροτών μας, είναι ισχυρή Νέα Δημοκρατία στην Ευρώπη.

Προτεραιότητά μας, είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, που έχει πληγεί πολλαπλώς, από τη σημερινή κυβέρνηση. Με μια ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων που αφορούν τη βελτίωση της παραγωγικότητας,τη στήριξη και τόνωση της ανταγωνιστικότητας της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής,την ενίσχυση των νέων αγροτών, τη δημογραφική ανανέωση των αγροτικών περιοχών και την κοινωνικοοικονομική συνοχή, μπορεί ο αγροτικός τομέας να αναπτυχθεί και να προσφέρει στη χώρα τα μέγιστα».

Στις ομιλίες του κ.Μεϊμαράκη παραβρέθηκαν οι ευρωβουλευτές Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Δέρβος, Νικόλαος Δούκας, Δημήτρης Μελάς και Γιάννης Πάιδας.