Πα. Απρ 26th, 2024

Πως διαμορφώνεται το «παζλ» των υποψηφίων στον δήμο Δάφνης – Υμηττού

Ξεκαθαρίζουν σταδιακά τα πράγματα στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού αναφορικά με τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο μετά την απόφαση του νυν δημάρχου Μιχάλη Σταυριανουδάκη να είναι υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Ως φαβορί προβάλλει ο Τάσος Μπινίσκος, ο οποίος έχει τη στήριξη του Μ. Σταυριανουδάκη, και ο συνδυασμός του στελεχώνεται από την πλειονότητα των εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων.

Το μόνο πρόβλημα για τον Τ. Μπινίσκο είναι ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αναστασόπολος, ο οποίος όμως έχει ως αρνητικό ότι στον συνδυασμό του συμμετέχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν είχαν  καταφέρει να εκλεγούν το 2014.

Ο Αλέκος Λιακόπουλος, ο οποίος είχε ακουστεί για υποψήφιος, τελικά κατεβαίνει υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γ. Πατούλη, ενώ ο γιός του θα είναι υποψήφιος με την παράταξη Μπινίσκου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται συσπειρωμένος στην περιοχή γύρω από το πρόσωπο της Όλγας Μακράκη, η οποία είναι πρόεδρος της Ένωσης Γονέων στον Υμηττό.

Το Κίνημα Αλλαγής εμφανίζεται διασπασμένο προς το παρόν καθώς έχουν ανακοινωθεί δύο συνδυασμοί.

Ο Δημήτρης Γιαννακούρας, με καταγωγή από την Αρκαδία, προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και η μεγάλη του δύναμη είναι στον Υμηττό σε αντίθεση με τον Δημήτρη Δαουλάρη, επίσης προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όμως έχει ως βάση του τη Δάφνη.