Πε. Μαρ 28th, 2024

«Αέρας» νίκης στην πρώτη συνάντηση της παράταξης «Μαρούσι – Νέα Εποχή» του Θεόδωρου Αμπατζόγλου

Συνάντηση με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του συνδυασμού «Μαρούσι – Νέα Εποχή», πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την περασμένη Τετάρτη, όπου πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού.

Στο περιθώριο της συνάντησης αναφέρθηκε στα εντυπωσιακά αποτελέσματα που καταγράφει ο συνδυασμός αλλά και στο έργο που παράγει, όσο και στην αποδοχή της Μαρουσιώτικης κοινωνίας. Εκεί έδωσε και το σύνθημά: «Πρωταγωνιστής ο πολίτης» το οποίο γίνεται πράξη μέσα από το ύφος και την ποιότητα των δημοσίων παρεμβάσεών του συνδυασμού «Μαρούσι – Νέα Εποχή».

Διαβάστε τα κύρια σημεία της ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου:

«Ο συνδυασμός μας, με μόλις 2 μήνες πολιτικής παρουσίας καταγράφει εντυπωσιακά αποτελέσματα τόσο στο έργο που παράγει όσο και στην αποδοχή της Μαρουσιώτικης κοινωνίας.

Το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται από έμπειρους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους και νέα στελέχη απ’ όλους τους τομείς της κοινωνίας και των επιστημών. Με αίσθημα ευθύνης και με τεκμηριωμένο πρόγραμμα, δίνουμε όλοι μαζί δημιουργικό αγώνα για το Μ Οι δημοσκοπήσεις αλλά και η καθημερινή συναναστροφή μας με τον κόσμο του Αμαρουσίου, αποτυπώνει το ιδιαίτερα θετικό κλίμα που γοργά μετατρέπεται σε ρεύμα μεγάλης Νίκης από την πρώτη Κυριακή.

Λόγω του νέου εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής που μας εγκλώβισε ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να εμπνεύσουμε σε συμπόρευση, όσο το δυνατό περισσότερες υγιείς δυνάμεις, έτσι ώστε ο συνδυασμός μας να έχει ισχυρή πλειοψηφία.

Σε κάθε περίπτωση, εγώ προσωπικά εγγυώμαι, πως ο Δήμος Αμαρουσίου θα κυβερνηθεί σε κλίμα απόλυτης συναίνεσης προκειμένου ο πολίτης να ζει και να εργάζεται στην πόλη μας σε συνθήκες ευημερίας και προοπτικής.

Καταρτίζεται το πρόγραμμα Διοίκησης του Δήμου μας τόσο από εξιδεικευμένες ομάδες εργασίας, όσο και από τη συμμετοχή του κόσμου που συμμετέχει στον ανοικτό διάλογο μέσω του site μας https://marousineaepoxi.gr/mazi/ και μέσω ειδικών εντύπων που διανέμονται σε όλες τις γειτονιές.

Το σύνθημά μας «Πρωταγωνιστής ο πολίτης» γίνεται πράξη μέσα από το ύφος και την ποιότητα των δημοσίων παρεμβάσεών μας.

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, 11.30 π.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου καλούμε όλους του Δημότες μας στην εκδήλωσή μας, για παρουσίαση του πολιτικού μας σχεδιασμού και έργου και για τη γνωριμία με όλους τους υποψηφίους και στελέχη του συνδυασμού μας.»