Πε. Απρ 25th, 2024

Σε πανικό ο Τατούλης: Επιθέσεις κατά πάντων

Επίθεση προς όλες τις κατευθύνσεις εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα.

Αρχικά στο στόχαστό του βρέθηκε η ηγεσία της ΝΔ, κατηγορώντας τόσο τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τον π. πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Τατούλης, φανερά απογοητευμένος για την προσωπική επιλογή του προέδρου της ΝΔ να στηρίξει στην περιφέρεια Πελοποννήσου τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, κατηγόρησε την ηγεσία της ΝΔ ότι θέλει στο «πλευρό» της περιφερειάρχες πειθήνια όργανα, γυρίζοντας την χώρα δεκαετίες πίσω. Ενώ στην συνέχεια ανέφερε ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν έχει αντίληψη για τις αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης του κόμματος, οι οποίες σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του περιφερειάρχη προέρχονται από τους συμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο ίδιο πνεύμα ο Πέτρος Τατούλης εξαπέλυσε βέλη και κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το επιτελείο της Κουμουνδούρου επέλεξε να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου με τον π. αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, Γιώργο Δέδε.

Από τα βέλη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, βέβαια δεν γλίτωσε το ΚΙΝΑΛ, αλλά και ο υποψήφιός του για την περιφέρεια Γιάννης Μπουντρούκας.