Πα. Απρ 19th, 2024

Η προεκλογική συγκέντρωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου που θύμισε… άλλες εποχές (Εικόνες)

Μια μεγάλη συγκέντρωση που θύμιζε άλλες εποχές πραγματοποίησε,  στο Περιστέρι, η υποψήφια στον Δυτικό Τομέα της αναμορφωμένης Β΄Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου.

Μάλιστα, η πλατεία της πόλης αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει τα μέλη, τους φίλους και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής,  αλλά και τον παλμό και τον ενθουσιασμό τους, αφού διέκοψαν πολλές φορές με χειροκροτήματα την ομιλία της αν. εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της.

Χαιρετισμό και λόγια στήριξης απεύθηναν ο π. Δήμαρχος Περιστερίου Θεόδωρος Δημητρακόπουλος, ο π. Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και ο π. Υπουργός και Δήμαρχος Καλαμάτας Σταύρος Μπένος, ενώ το «παρών» έδωσαν ο π. υπουργός Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νίκος Σαλλαγιάννης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Δημοτική Σύμβουλος Ιλίου και υποψήφια Βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝ.ΑΛ Ανδριάνα Αλεβίζου, Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Ιλίου Δημήτρης Κουκουβίνος, Αντιδήμαρχος Ιλίου Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, οι Δημ. Σύμβουλοι Ιλίου Βασίλης Φεγγερός, Φώτης Μαρκόπουλος και Δημήτρης Γαλούνης, Αγίων Αναργύρων – Καματερού Θεόδωρος Μαξούρας και Σωτήρης Καμαρινόπουλος, από το Αιγάλεω ο Λάμπρος Σκλαβούνος και ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος

Την συγκέντρωση συντόνισε ο ηθοποιός και σύζυγος της κ. Γιαννακοπούλου Μάξιμος Μουμούρης.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ξεκίνησε την ομιλία της με το σύνθημα «Δώστε μου την ευκαιρία να δώσω τη μάχη της γενιάς μου στη Δυτική Αθήνα!», τονιζοντας ότι «Ο δικός μας ξεκάθαρος στόχος, ο στόχος του ΚΙΝ.ΑΛ είναι η προοδευτική πολιτική αλλαγή.