Τε. Απρ 24th, 2024

Δυναμικά στη μάχη του Βορείου Τομέα ο πρώην Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Με ιδιαίτερη δυναμική προχωρά η υποψηφιότητα του πρώην Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κώστα Πανταζή, ο οποίος διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στον Βόρειο Τομέα της αναμορφωμένης Β΄Αθηνών.

Ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής «οργώνει» καθημερινά τις γειτονιές της εκλογικής του περιφέρειας, πραγματοποιώντας επαφές με στελέχη, μέλη και ψηφοφόρους του κόμματος.

Ο 41χρονος Κώστας Πανταζής είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ  και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών: Στο Εργατικό Δίκαιο και στον τομέα της Εθνικής και Ευρωπαϊκής διοίκησης του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ασχολήθηκε με τα κοινά από μικρή ηλικία. Υπήρξε μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ από μαθητικά του χρόνια στο Λύκειο Παραμυθιάς (ΠΑΜΚ 1994) και εντάχθηκε στην ΠΑΣΠ το 1996.

Το 2000 εκλέχθηκε για πρώτη φορά μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και το 2004 επανεκλέχθηκε στο νέο όργανο της Εθνικής Αντιπροσωπίας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, στο οποίο παρέμεινε έως το 2008.

Το 2008 έφτασε στην κορυφή της «πράσινης» οργάνωσης, όταν εξελέγη Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ.

Στο πρόσφατο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής εξελέγη στην ΚΠΕ του κόμματος και μάλιστα στις πρώτες θέσεις.