Πα. Μάι 3rd, 2024

Η δυναμική καμπάνια της Νάντιας Γιαννακοπούλου για τον Δυτικό Τομέα (Εικόνες & Βίντεο)

Μια έξυπνη και πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία κάνει η αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής στο Δυτικό Τομέα της αναμορφωμένης Β Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου.

Το moto της καμπάνιας της Νάντιας για τις επικείμενες εκλογές είναι το « #den_trexw #den_stamatw Δυτικά, Δυνατά! #dytika_dynata #me_nadia» και πράγματι η Νάντια Γιαννακοπούλου δεν σταματά ούτε λεπτό να οργώνει τις λαϊκές γειτονιές του Δυτικού Τομέα.

Ταυτόχρονα, μεγάλη θραύση στο διαδίκτυο έκανε και το προεκλογικό της σποτ, που τη δείχνει να μπαίνει δυναμικά στο ρινγκ και να κάνει kick boxing, θέλοντας να δείξει το πείσμα, αλλά και το σχέδιο με το οποίο μάχεται ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ιδέα για το σποτ είχε ο σύζυγός της, ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης.

Καθ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, όργωσε στην κυριολεξία τις λαϊκές γειτονιές του Δυτικού Τομέα, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε ο σύζυγός της Μάξιμος Μουμούρης, που είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης , για τον οποίο, όπως κατ επανάληψη έχει δηλώσει, ήταν ερωτευμένη μαζί του από το σχολείο.

Άλλωστε, η Νάντια Γιαννακοπούλου έχει καταφέρει να συνδυάζει την πολιτική, τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με τον ρόλο της συζύγου και της μητέρας τριών μικρών παιδιών

Δείτε φωτογραφίες από περιοδείες της