ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΙΝΑΛ: Τα δύο φαβορί για την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης

Ντέρμπι όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις είναι οι εκλογές για τους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Μετά από χρόνια και μετά την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να μην πολιτευτεί στην Α’ Θεσσαλονίκης η μοναδική βουλευτική έδρα που θα “βγάλει” το κόμμα αναζητά τον επόμενο εκπρόσωπό της!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε τοπική εφημερίδα (Karfitsa) δυο είναι τα “φαβορί” για τη θέση του επόμενου βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο ένας είναι παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός και ο άλλος εκπρόσωπος της νέας γενιάς που δεν έχει πολιτευτεί ξανά.

Ο λόγος για τον Χάρη Καστανίδη και τον Κυριάκο Κυριάκο οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα είναι η “μονομάχοι” της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019 σε ό,τι αφορά το ΚΙΝΑΛ Α’ Θεσσαλονίκης.

Μένει να δούμε ποιον από τους δυο θα εμπιστευτούν με την ψήφο τους οι Θεσσαλονικείς.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

8 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

9 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

10 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

10 ώρες ago