Τρ. Απρ 16th, 2024

Το προσκλητήριο που απευθύνει στους προοδευτικούς πολίτες ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Στάμου

Το προσκλητήριο στους προοδευτικούς πολίτες «να αγνοήσουν τα ψευτοδιλήμματα, ώστε να αποδυναμωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην επιστρέψει η Δεξιά με ρεβανσιστικές μεθοδεύσεις» απευθύνει ο Δημήτρης Στάμου στις επαφές που έχει με τους πολίτες του Βόρειου Τομέα της Β’ Αθηνών, όπου είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ολοκληρώνοντας, όπως λέει, την επαγγελματική του διαδρομή, αφιερώνεται στην ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά και στον αγώνα, όπως τονίζει, «για την οικονομική ανάκαμψη με κοινωνική δικαιοσύνη και την αναβάθμιση της πολιτικής, που έχει τρωθεί επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια». Όσον αφορά στην επομένη των εκλογών επισημαίνει ότι «το Κίνημα Αλλαγής με την αυτόνομη πορεία του μπορεί να γίνει φάρος σταθερότητας και προοδευτικών λύσεων».

Ο Δημήτρης Στάμου με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στην πρόσφατη επίσκεψή της στη Νέα Φιλαδέλφεια και το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γιάννη Βούρο.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Στάμου

Ο Δημήτρης Στάμου είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Γραμματείας Επικοινωνίας του «Κινήματος Αλλαγής».

Πτυχιούχος Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μιλάνου Ιταλίας.

Έχει μεγάλη δημοσιογραφική πορεία κυρίως στον ραδιοτηλεοπτικό τομέα, ξεκινώντας από την Ε Ρ Τ το 1984 (Πολιτικό ρεπορτάζ – Παρουσίαση Δελτίων Ειδήσεων και Εκπομπών) και από το 1991 για μία 20ετία στον ANT1 TV, ως Διευθυντής Σύνταξης και Παρουσιαστής Δελτίων Ειδήσεων, Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1 Radio, Project manager του Ενημερωτικού τομέα. Πολιτικός

Συντάκτης στην Εφ. ΕΞΠΡΕΣ, Σύμβουλος Έκδοσης στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Αρχισυντάκτης στο Ρ/Σ Flash, συνεργασίες με την Εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το Περιοδικό 4Τ και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ΡΙΚ.

Είναι καθηγητής σε Δημοσιογραφικές σχολές και συντονιστής σεμιναρίου στο τμήμα ΜΜΕ του ΕΚΠΑ.

Παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλίκη Κοτζιά, με την οικογενειακή τους εστία στο Χαλάνδρι.