Πα. Απρ 19th, 2024

Το προεκλογικό σποτάκι της Νάντιας Γιαννακοπούλου που τα… σπάει (Βίντεο)

Ένα από τα πιο εφευρετικά προεκλογικά σποτάκια έδωσε στη δημοσιότητα η αν. Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, που δίνει τη μάχη του σταυρού στον Δυτικό Τομέα της αναμορφωμένης Β΄Αθηνών.

Το βίντεο δείχνει τη Νάντια Γιαννακοπούλου να έχει μπει στο ρινγκ και να κάνει kick boxing, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι στη ζωή της έχει μάθει να μάχεται.

Να σημειωθεί ότι ένα από τα πολλαπλά οφέλη του συγκεκριμένου αθλήματος είναι ότι οξύνει τα αντανακλαστικά και την ικανότητα αντίληψης, καθώς ο αθλούμενος «ασκείται» στην ταχύτητα των χτυπημάτων του αντιπάλου και καλείται να «αντιδράσει», ενώ μπαίνει στην διαδικασία να σκεφτεί τα «αδύναμα» σημεία του αντιπάλου ώστε να τα εκμεταλλευτεί.

Κατάλληλο δηλαδή για όλους όσους δίνουν τη μάχη των εκλογών, όπως η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Δείτε το σποτάκι της που κάνει θραύση στο διαδίκτυο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδέα, η σύλληψη και το σενάριο ανήκει στον σύζυγός της και ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη.

Το βίντεο μάλιστα συνοδεύεται από το μήνυμα της Νάντιας Γιαννακοπούλου, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Μάχομαι, με πείσμα και με σχέδιο. Δεν κάνω πίσω – δεν υποχωρώ, δεν λιποτακτώ στα δύσκολα. «Με λογισμό και μ’ όνειρο» δίνω τη μάχη της γενιάς μου στη Δυτική Αθήνα. Εκεί όπου υπάρχουν σήμερα ξανά πολλά και μεγάλα προβλήματα: στην Εργασία, στην Επιχειρηματικότητα, στην Ανεργία κυρίως των νέων, στην δημόσια Ασφάλεια, στην κοινωνική Πρόνοια, στην Υγεία στην Παιδεία. Με ενότητα, με πρόγραμμα και κυρίως με πράξεις να κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. #perpataw #den_trexw #den_stamatw Δυτικά, Δυνατά! #dytika_dynata #me_nadia #kinima_allagis», αναφέρει στο μήνυμά της.