Πε. Ιούν 20th, 2024

Στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη Φώφη Γεννηματά ο πρώην άνκορμαν του AΝΤ1 και υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Στάμου

Σε απευθείας επαφή με τους πολίτες έρχεται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Στάμου συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας, όπου είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνοδεύοντας την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Βούρο με τον οποίο τον συνδέει μακρόχρονη φιλία.

Ο Δημήτρης Στάμου, γνωστός από την τηλεοπτική του παρουσία σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές της ΕΡΤ και του ΑΝΤ1, έκλεισε όπως λέει, τον δημοσιογραφικό του κύκλο και προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο την γνώση και τη εμπειρία του, ελπίζοντας να συμβάλει στην πολιτική ανανέωση και αναβάθμιση.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Στάμου

Ο Δημήτρης Στάμου είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Γραμματείας Επικοινωνίας του «Κινήματος Αλλαγής».

Πτυχιούχος Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μιλάνου Ιταλίας.

Έχει μεγάλη δημοσιογραφική πορεία κυρίως στον ραδιοτηλεοπτικό τομέα, ξεκινώντας από την Ε Ρ Τ το 1984 (Πολιτικό ρεπορτάζ – Παρουσίαση Δελτίων Ειδήσεων και Εκπομπών) και από το 1991 για μία 20ετία στον ANT1 TV, ως Διευθυντής Σύνταξης και Παρουσιαστής Δελτίων Ειδήσεων, Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤ1 Radio, Project manager του Ενημερωτικού τομέα. Πολιτικός Συντάκτης στην Εφ. ΕΞΠΡΕΣ, Σύμβουλος Έκδοσης στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Αρχισυντάκτης στο Ρ/Σ Flash, συνεργασίες με την Εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, το Περιοδικό 4Τ και το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ΡΙΚ.

Είναι καθηγητής σε Δημοσιογραφικές σχολές και συντονιστής σεμιναρίου στο τμήμα ΜΜΕ του ΕΚΠΑ.

Παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλίκη Κοτζιά, με την οικογενειακή τους εστία στο Χαλάνδρι.