Την υποψηφιότητά της με το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές ανακοίνωσε η ίδια η Βάνα Μπάρμπα τονίζοντας «θα κατέβω με το ΚΙΝΑΛ στο νότιο τομέα».
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η Βάνα Μπάρμπα αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος ηθικός, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν κορόιδεψε. Ίσως δεν γνώριζε».
Είπε ακόμα ότι δεν γίνεται για όλα να φταίει το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησε την χώρα και όχι η ΝΔ. Είπε ακόμα ότι ο λαός πρέπει να κάνει ξανά δυνατό το ΚΙΝΑΛ. Αναφερόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε ότι είναι ένας μεγάλος πολιτικός αλλά η κα Γεννηματά πρέπει να πάρει αποφάσεις που μερικές φορές θα είναι και δυσάρεστες. «Εγώ είμαι στρατιώτης και θέλω να στηρίξω μια γυναίκα. Το παλιό ΠΑΣΟΚ να γίνει ένα μεγάλο ΚΙΝΑΛ», είπε κλείνοντας.
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.
Μια αξέχαστη εμπειρία υπόσχεται ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου.
O Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη,…