Πλώρη για τη βουλή έχει βάλει ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας, μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.
Παρά τις… τρικλοποδιές που επιχειρεί να του βάλουν στελέχη που έμειναν εκτός ψηφοδελτίων, ο νεαρός υποψήφιος, που ξεκίνησε την πολιτική δράση από την «πράσινη» νεολαία , έχει αναπτύξει ήδη μεγάλη δυναμική και θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης έδρας, που βρίσκεται σήμερα στα χέρια της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε, εδώ και καιρό αποτελούσε απαίτηση των προοδευτικών ψηφοφόρων η ανανέωση του ψηφοδελτίου στον νομό.
Και ο Απόστολος Πάνας που γνωρίζει όσο λίγοι τα προβλήματα της περιφέρειας, αποτελεί επιλογή που προσθέτει «αέρα» ανανέωσης, τόσο στον νομό όσο και συνολικά στο Κίνημα Αλλαγής.
Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…