Σα. Απρ 20th, 2024

Λάμπρος Παλάντζας: Μια νέα και φρέσκια υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

Μια από τις υποψηφιότητες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών είναι του στενού συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά Λάμπρου Παλάντζα.

Πρόκειται για ένα φρέσκο και πολιτικά άφθαρτο πρόσωπο, με όρεξη για δουλειά και νέες ιδέες, που μεγάλωσε και ανδρώθηκε μέσα στα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ.

Εν όψει των ευρωεκλογών πραγματοποιεί μια σύγχρονη και μοντέρνα προεκλογική καμπάνια, χωρίς ανούσιο θόρυβο, αλλά με έντονη παρουσία και στοχευμένες κινήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η υποψηφιότητά του αναπτύσσει δυναμική, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την συμπάθεια και την εκτίμηση των μελών, φίλων και ψηφοφόρων της προοδευτικής Παράταξης.

Μάλιστα, εδώ και καιρό έχει πάρει το δισάκι του στον ώμο και πραγματοποιεί αλλεπάλληλες περιοδείες και επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπου βρίσκεται με στελέχη και ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Λάμπρος Παλάντζας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δεσκάτη Γρεβενών, διαμένει στο Ελληνικό Αττικής.

Ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα και είναι ιδιοκτήτης μιας από τις πιο ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της ανάπτυξης και εκμετάλλευσης ακινήτων, της τουριστικής εξυπηρέτησης και της οικονομίας του διαμοιρασμού.

Από πολύ μικρή ηλικία ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση, διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της νεολαίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ κατά τα έτη 2004-2005. Υπήρξε μέλος της γραμματείας της ΓΣΕΕ και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2009.

Είχε αδιάλειπτη συμμετοχή στα κοινωνικά κινήματα, στην οικολογία και έντονη αντιρατσιστική δράση.

Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του «Κινήματος Αλλαγής».