Πε. Απρ 18th, 2024

Αρνείται την Αχαΐα ο Γιώργος Παπανδρέου – Έντονο παρασκήνιο…

*του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Κωμωδία κανονική διαδραματίζεται στην Αχαϊα με το ΠΑΣΟΚ που έγινε ΚΙΝΑΛ και ελάχιστοι το ξέρουν και τον Γιώργο Παπανδρέου που κατεβαίνει υποψήφιος στη γενέτειρα του αλλά δεν θέλει να ανοίξει πολιτικό γραφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  σε πρόσφατο φαγοπότι συνεργατών του συζητήθηκε το οργανωτικό θέμα καθώς ο ΓΑΠ έχει να πατήσει το πόδι του στην Πάτρα καμιά δεκαετία.

Άπαντες συμφώνησαν ότι πρέπει να «τρέξουν» το «project γραφείο» έστω κι αν ο Γιώργος εκλέγεται χωρίς σταυρό ως πρώην πρωθυπουργός σε περίπτωση που το κόμμα του λάβει ικανό ποσοστό στη Βουλή που να δικαιολογεί έδρα στην Αχαϊα.

Ένας απεσταλμένος του όμως ανέφερε ότι επειδή ούτως ή άλλως οι πολίτες θα πρέπει «να τον τιμήσουν για το έργο του και την πρωθυπουργία του» δεν υπάρχει λόγος για περιττές ενέργειες. Κοινώς, ακόμη και αν το ΚΙΝΑΛ εκλέξει βουλευτή ο συγκεκριμένος νομός θα μείνει άνευ εκπροσώπησης αφού ο ΓΑΠ θα λέει ότι είναι βουλευτής Αχαϊας χωρίς να έχει πληρώσει καν τα διόδια στον Ψαθόπυργο!

Ακούγονται κι άλλα χειρότερα, ότι οι συνεργάτες του σκέφτονται να κρατήσουν ανοιχτό το γραφείο του ΚΙΔΗΣΟ – του δικού του δηλαδή φορέα – με σκοπό να «επισκιάσουν» το ΚΙΝΑΛ, πρώην ΠΑΣΟΚ!

\