Πε. Απρ 25th, 2024

Στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» τον Καμμένο ο Βασίλης Λεβέντης

Οι εκλογές είναι κοντά, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Κάλεσμα στον κόσμο να απορρίψει τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ θα απευθύνει από τη ΔΕΘ ο Βασίλης Λεβέντης όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εν Αθήναις» του Γιώργου Τράγκα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε πως οι εκλογές είναι κοντά. 

«Πάει να πετάξει την καυτή μπάλα στο Μητσοτάκη ο Τσίπρας, επειδή ο Μητσοτάκης έχει προσχωρήσει στην αντίληψη ότι είναι κακή η συμφωνία. Δίνει το «Μακεδονία» απλά έχει ενστάσεις στο γλωσσολογικό και στο εθνολογικό» τόνισε.

Για το δημοψήφισμα στα Σκόπια: «Δεν γίνεται να ακυρωθεί η συμφωνία γιατί στο δημοψήφισμα θα πάρει έγκριση 70% -80% γιατί αυτοί τα παίρνουν όλα όπως τα θέλανε 30 χρόνια. Γιατί να μη ψηφίσουν, ό,τι απαιτούσαν το πήρανε. Αν κάνουν κάποιοι το δύσκολο είναι για λόγους εντυπωσιασμού, ως κρατίδιο τα Σκόπια τα πήρανε όλα ό,τι ζητούσαν.»

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι κάνει διπλό παιχνίδι. Τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ τον «βλέπει» πάντως στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πολλούς βουλευτές του στη ΝΔ ή και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτίμησε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι Μητσοτάκης-Γεννηματά και πως ο Τσίπρας θα παίξει ρόλο εάν πάρει κοντά στο 20%.

Σημείωσε, τέλος, πως δεν είναι έντιμη η σιωπή του Καραμανλή λέγοντας ότι αυτό έχει συνέπεια να χορεύουν τα ποντίκια.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/sto-epikratias-tou-siriza-vlepi-ton-kammeno-vasilis-leventis