Πε. Απρ 25th, 2024

Κάνει θραύση το προεκλογικό σποτ του Μάριου Γεωργιάδη με τα παιδιά του (Βίντεο)

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, με το προεκλογικό του σποτ για τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ο πρ. αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Αθηνών, δημοσίευσε ένα ευρηματικό βίντεο, στο οποίο προβάλλει τις θέσεις του κόμματος του για την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας.

Την παράσταση ωστόσο κλέβουν οι δύο μικροί συμπρωταγωνιστές του υποψήφιου βουλευτή, που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά του Μάριου Γεωργιάδη την Αναστασία-Μαρίνα και τον Στέλιο-Βασίλη, οι οποίοι ανέλαβαν ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα τους.

Ο ίδιος στο τέλος ευχαριστεί τα παιδιά του για τη συμμετοχή τους στο σποτ και την συμπαράστασή τους, στον αγώνα του να επανεκλεγεί στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Ο Μάριος Γεωργιάδης για την γραφειοκρατία

Η γραφειοκρατία εμποδίζει την ανάπτυξη και φέρνει τη διαπλοκή. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και εγώ προσωπικά, θα δώσουμε τη μάχη για να πατάξουμε τη γραφειοκρατία με μηχανογράφηση παντού. Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο.Με τη δική σας ψήφο στις 7 Ιουλίου θα τα καταφέρουμε!

Δημοσιεύτηκε από Μάριος Γεωργιάδης στις Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019