Πε. Μαρ 28th, 2024

Κατσίκης: Είναι αποφασισμένο να ρίξουμε την κυβέρνηση

Η αναταραχή στους ΑΝΕΛ είναι δεδομένη μετά και την τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου να άρει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με το κόμμα του να εμφανίζεται… τριχοτομημένο. Από την γραμμή του Πάνου Καμμένου διαφοροποιήθηκε άμεσα ο «παγωμένος» πια με τους ΑΝΕΛ, όπως δήλωσε και ο ίδιος, Γραμματέας του κόμματος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ενώ ο κ. Κατσίκης, βουλευτής του κόμματος δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα πέσει πριν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Άλλωστε, αποκάλυψε και ο ίδιος, επιβεβαιώνοντας τον Δημήτρη Καμμένο, ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ Τσίπρα –Καμμένου να ρίξουν την κυβέρνηση.

Μάλιστα ο κ. Κατσίκης επανέλαβε και σήμερα την τοποθέτησή του αυτή  μιλώντας στον ΑΝΤ1 «Εκείνο που ξεκαθαρίζουμε ότι θα κάνουμε είτε λέγοντας ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη είτε ρίχνουμε την κυβέρνηση, αυτό που θα κάνουμε είναι να αποτρέψουμε το σχέδιο της συμφωνίας να έρθει στη Βουλή και να κυρωθούν οι διατάξεις που προέρχονται από αυτές».

«Δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο να την ψηφίσουν κάποιοι άλλοι και θέλουμε να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες που έλεγαν ότι παίζουμε σκοτεινό ρόλο γιατί έχουμε μια πάγια θέση για το θέμα» συμπλήρωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/katsikis-ine-apofasismeno-na-rixoume-tin-kivernisi