Πε. Απρ 25th, 2024

Παρουσία βουλευτών και στελεχών της ΝΔ η κοπή πίτας του υπ. δημάρχου Βύρωνα Χρήστου Γώγου

Στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξής του ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος.

Έχοντας δίπλα του όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του Κωνσταντίνο Ζούμπο , Ιουλία Κιούπη, Γιώργο Ντόβολο και Γιώτα Παναγιωτοπούλου-Χαρδαλιά, καθώς και τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Κορρέ, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους του.

Χαιρετισμούς απηύθηναν  ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ και Βουλευτής Νίκος Δένδιας, η Τομεάρχης Αθλητισμού και Βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, ο Τομεάρχης Εξωτερικών Υποθέσεων και Βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ και Μέλος της ΠΕ Γιώργος Στεργίου, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Μέλος της ΠΕ της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, ο Πρόεδρος της Β2 ΝΕ της ΝΔ Αλέκος Σπύρου, η Υπεύθυνη Επιστημονικών και Παραγωγικών Φορέων  της Β2 ΝΕ της ΝΔ Σοφία Ραισάκη, ο πρώην πρέσβης της Ελλάδος στην Αμερική και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Χρήστο Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα Χρήστος Παναγιωτόπουλος και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν μεταξύ άλλων τα θερμά μηνύματα στήριξης του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνα, Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, του ΓΓ της ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα, του πρ. Προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη, του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και Υποψ. Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και του Προέδρου της ΚΕΔΕ και υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Παρόντες επίσης ήταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, Χαλανδρίου Γιάννης Λαδόπουλος, Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, και Ηλιούπολης Τάσος Ευστάθιου οι οποίοι και απηυθύναν χαιρετισμό.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα ανακοίνωσε και τα πρώτα 25 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξής του για τις  εκλογές του Μαΐου 2019.