Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο αμφιθέατρο του δήμου Σικυωνίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Ιανουαρίου η εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ με καλεσμένο τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης τελέστηκαν τα εγκαίνια του γραφείου της ΔΗΜΤΟ και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία πλήθους κόσμου.
Ακολούθησε η ομιλία του κ. Γεωργιάδη, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις αναλύοντας όλη την επικαιρότητα με επίκεντρο το νομοσχέδιο για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Πριν της ομιλίας του κ. Γεωργιάδη χαιρέτησαν την εκδήλωση μας ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστος Κορδώσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Νέα Δημοκρατία Παναγιώτης Νικας και ο βουλευτής του Νομού Κορινθίας Χρήστος Δήμας.
Εργαστήρι συν-σχεδιασμού | 18–19 Απριλίου 2026
Καλύφθηκαν καθημερινές ανάγκες και βελτιώθηκαν ουσιαστικά οι συνθήκες λειτουργίας των σχολείων.
Στο πλευρό των συνδικαλιστών της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης στέκεται ο δήμαρχος της Αθήνας, ο οποίος, κατά…
Ένα αίτημα δεκαετιών επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Η γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα εγκαινιάστηκε σήμερα και δόθηκε προς…
Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη χωματερή της…
Υπογράφηκε η 1η συμπληρωματική σύμβαση για τη συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων, ύψους 681.846 ευρώ.