Πε. Απρ 25th, 2024

Παρουσία Χατζηδάκη και στελεχών «πρώτης γραμμής» η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ημαθίας

Με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, η ΝΟΔΕ Ημαθίας και οι Δημοτικές Οργανώσεις Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας πραγματοποίησαν εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε γνωστό κέντρο της περιοχής.

Ο κ. Χατζηδάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Απόστολο Τζιτζικώστα που θα διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στην Γεωργία Μπατσαρά που είναι υποψήφια δήμαρχος Βέροιας. 

Στην ομιλία του αφιέρωσε μεγάλο μέρος στην Συμφωνία των Πρεσπών. «Είναι μια εθνικά επιζήμια συμφωνία. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάντα έλεγαν ότι τα Σκόπια πρέπει να λέγονται Μακεδονία. Έδωσαν επίσης Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα. Η Ελλάδα θα πει μαζικά όχι στην Συμφωνία των Πρεσπών» τόνισε μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παγκόσμιο ρεκόρ στον λαϊκισμό.Η αγανάκτηση είναι γενική. Ακούγεται από παντού «εκλογές, φύγετε δεν αντέχουμε άλλο». Και όλα λάθος να τα κάνουμε πάλι θα κερδίσουμε τις εκλογές. Αποτυχία και οπισθοδρόμηση παντού. Δεν χρειαζόμαστε πολιτικούς μαυρογιαλούρους χρειαζόμαστε καθαρούς λογαριασμούς. Η κυβέρνηση λειτούργησε ως ρεσεψιονίστ στο θέμα της μετανάστευσης και γίνεται έρευνα για το πώς διαχειρίστηκε τα χρήματα που ήταν για τους πρόσφυγες» υπογράμμισε ενώ αναφέρθηκε εκτενώς σε θέματα παιδείας και ασφάλειας. «Θα καταργήσουμε το πανεπιστημιακό άσυλο» είπε χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, οι πρόεδροι των δημοτικών οργανώσεων Βέροιας, Αλεξάνδρειας, Συρμούλα Τζήμα, Νίκος Τάκης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος και η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, οι δήμαρχοι Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης, Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, Στάθης Σαρηγιαννίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Μπίκας, οι πρώην βουλευτές Μιχάλης Χαλκίδης, Ηλίας Φωτιάδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Στέφανος Κυριαζόπουλος (ο οποίος τιμήθηκε από τη ΝΟΔΕ), ο πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου και νυν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος , οι πρώην αντιδήμαρχοι Βασίλης Γιαννουλάκης, Μιχάλης Σακαλής κ.α.

Το φλουρί, βρέθηκε στο κομμάτι της Συρμούλας Τζήμα που εκπροσωπούσε την Δημοτική Οργάνωση της Βέροιας.