«Μύλος» έγιναν δύο από τα μέλη της δημοτικής παράταξης του νυν δημάρχου Σπάρτης, Βαγγέλη Βαλιώτη, κατά τη δειάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 16/1/2019.
Ο λόγος για τους δημοτικούς συμβούλους Νικόλαο Φλώρο και Κυριάκο Στρίφα, οι οποίοι διαφώνησαν έντονα κατά τη δειάρκεια της συζήτησης ενός ζητήματος που αφορά την περιοχή των Θεραπνών.
Σύφωνα με πληροφορίες του notospress.gr, η λογομαχία των δύο ανδρών πολύ γρήγορα ξεπέρασε τα όρια και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να λήξει, λίγο πριν έρθουν στα χέρια.
Ο δήμαρχος έμεινε αμέτοχος σε αυτό τον καυγά, με πολλά μέλη της δημοτικής Αρχής να μιλούν για απραξία του Βαγγέλη Βαλιώτη και αδυναμία να ελέγξει την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της παράταξής του, εν όψει της διαφαινόμενης ήττας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο…
Παραδίδεται στη νέα γενιά ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών.
Συνεχίζονται στον Δήμο Δράμας οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας.…
Στην τελική ευθεία περνά η ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα, μετά την υπογραφή της…
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα με τις προτέραιότητές του για την…
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων…