Πα. Απρ 19th, 2024

«Γαλάζια» στήριξη στον πολιτευτή Αναστάσιο Φλώρο για τον δήμο Δωρίδας

Στην «μάχη» της κάλπης για τον δήμο Δωρίδας θα ριχτεί ο πολιτευτής της ΝΔ και μαθηματικός Αναστάσιος Φλώρος για τον δήμο Δωρίδας.

Με «ανοιχτή» επιστολή την οποία δημοσίευσε, κάνει γνωστή την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Φωκίδας, θέτοντας σε πρώτο πλάνο την ανάπτυξη του δήμου Δωρίδας και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, ενώ υπογραμίζει ότι σε αυτό το εγχείρημα τον οδήγησε η παρότρυνση των συμπολιτών του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Δωρίδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Φλώρος εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην δημόσια εκπαίδευση, ενώ έχει σπουδές στα Οικονομικά, την Νομική και τις Πολιτικές Επιστήμες. Παράλληλα η μακροχρόνια ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κεντρική πολιτική σκηνή τον καθιστούν άριστο γνώστη των προβλημάτων που ανατιμετωπίζουν οι δημότες της Δωρίδας.

Συγκεκριμένα ο Αναστάσιος Φλώρος, ο οποίος κατάγεται από το Κόκκινο Δωρίδας, έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος και γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου Φωκίδας, εκπρόσωπος στην Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος και υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος ομοσπονδίας συλλόγων και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δωρικής αδελφότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αναστάσιου Φλώρου:

Αγαπητές Συμπατριώτισσες

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Μετά την πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά (πρόεδρος ομοσπονδίας συλλόγων, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δωρικής αδελφότητας, Νομαρχιακός Σύμβουλος, γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου, Εκπρόσωπος στην Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος και υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας) και ικανοποιώντας την επιθυμία και παρότρυνση των Συμπατριωτών μου, αποφάσισα να συνεχίσω τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας ως υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδος.

Με ήθος, αποφασιστικότητα, συνέπεια, εμπειρία και γνώση και με γνώμονα το «ΕΜΕΙΣ» του συμπατριώτη μας στρατηγού Μακρυγιάννη, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να παλέψουμε ώστε η Δωρίδα μας, με τον ασυναγώνιστο φυσικό της πλούτο συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα και με το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, το οποίο διαπρέπει παντού Πανελλήνια και απανταχού της γης, να βρεθεί στη θέση που πραγματικά της αξίζει.

Με την πολύχρονη εκπαιδευτική μου ενασχόληση, προσκαλώ όλους τους νέους, τους οποίους και εμπιστεύομαι, να συμμετάσχουν ενεργά, να έχουν τον κύριο λόγο για την ανάπτυξη της περιοχής μας, την αντιμετώπιση των προβλημάτων με αμεσότητα και ευαισθησία και με βασικές προτεραιότητες την υγεία, την παιδεία, την καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα, προστατεύοντας ταυτόχρονα το πανέμορφο φυσικό μας περιβάλλον.

Ας συστρατευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να δώσουμε τον καλό αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Δωρίδας μας που όλοι αγαπάμε και νοιαζόμαστε.

Αναστάσιος Φλώρος – Υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδος