Δε. Απρ 29th, 2024

Ο Στάθης Παναγούλης στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β’ Πειραιά

Το φλερτ υπάρχει εδώ και καιρό και οι συζητήσεις έχουν ήδη γίνει, μεταξύ της ηγετικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και του Στάθη Παναγούλη, προκειμένου ο ανεξάρτητος βουλευτής να βρει την πολιτική στέγη που τόσο ψάχνει και να ενταχθεί με τη σειρά του, στα ψηφοδέλτια του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Ο λόγος που αυτό δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι πως το «αντιμνημονιακό» παρελθόν του κ. Παναγούλη και τα όσα ο ίδιος έχει υποστηρίξει, κυρίως τα πρώτα χρόνια της κρίσης, αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις από τους συνυποψήφιους του, οι οποίες την παρούσα χρονική στιγμή δεν χρειάζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του peiraiasnews.gr, ο χρόνος κυλάει υπέρ του και όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές είναι σίγουρο πως, ο αδελφός της εμβληματικής μορφής του αντιδικτατορικού αγώνα, θα μπει στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής και συγκεκριμένα θα είναι υποψήφιος στη Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά.

Μία περιφέρεια που έχουν στοχεύσει από τη Χαριλάου Τρικούπη και πιστεύουν πως  εφόσον ξανά η έδρα θα σηματοδοτήσει την ανασύσταση και ανάταξη του χώρου.