Πε. Μαρ 28th, 2024

Μεγάλη συμμετοχή κόσμου και στελεχών της ΝΔ στην κοπή πίτας του Μίλτου Μπαντή στον Βύρωνα

Το αδιαχώρητο επικράτησε μέσα αλλά και έξω από τον κινηματογράφο “Ν. Ελβετία” – πρώην Λουίζα- , κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης “Μαζί για τον Βύρωνα” . Η προσέλευση των πολιτών ήταν μεγάλη, αφού επί ώρες, ακόμα και ο πεζόδρομος έξω από την αίθουσα, παρέμεινε ασφυκτικά γεμάτος από κόσμο. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μαζί για τον Βύρωνα” και υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα Μίλτος Μπαντής, στην έναρξη της εκδήλωσης, ευχαρίστησε τους Βυρωνιώτες για τη παρουσία τους και στη συνέχεια, σε πανηγυρικό κλίμα και έχοντας στο πλευρό του τους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξης, Πηνελόπη Δάφνη και Γιώργο Κριατσιώτη, ανακοίνωσε την πρώτη ομάδα των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων για τις εκλογές τον Μάιο του 2019.

Πρόκειται για τους:
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΑΛΜΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΖΟΥΛΗ, ΒΑΛΜΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΓΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΔΑΦΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΖΙΩΓΑ ΜΑΡΙΑ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΚΑΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΠΙΣΤΟΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΟΚΟΤΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΚΡΙΑΤΣΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΟΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ, ΜΑΡΤΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΟΥΤΣΙΑΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΠΟΔΑΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΣΑΡΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΧΗ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΤΕΓΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΑΡΑΚΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΚΟΣ.

Στη συνέχεια, ο κ. Μπαντής, έκανε μια σύντομη αναφορά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία πέντε χρόνια ο Δήμος Βύρωνα, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια της παράταξης, ώστε η πόλη να κάνει Ένα Βήμα Μπροστά, όπως ανέφερε συγκεκριμένα. Την εκδήλωση ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης. Χαιρετισμό απηύθυναν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Νίκος Δένδιας, ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο βουλευτής της Ν.Δ. Χάρης Θεοχάρης.

Τις ευχές τους μοιράστηκαν επίσης ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος, πρώην πρόεδρος ΟΕΕ, ο Γιώργος Βλάχος, γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο Γιώργος Δημόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Αθηναίων, πρ. αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, ο Βαγγέλης Κοκκώσης, πρώην πρόεδρος B2 Ν.Ε Ν.Δ., ο πρόεδρος της Β2 ΝΕ της ΝΔ Αλέκος Σπύρου, ο Παναγιώτης Ευθυβουλίδης, πρόεδρος της Α’ ΔΗΜ.ΤΟ Παγκρατίου και συντονιστής κεντρικού τομέα του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική», ο οποίος εκπροσώπησε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στην εκδήλωση καθώς και ο Στάθης Ευσταθόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ηλιούπολης.

Επιστολές απέστειλαν ο προέδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο πρώην δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Αλέξης Μουστόγιαννης καθώς επίσης και η πρώην αντιδήμαρχος Βύρωνα Ζέφη Γράψα, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας, Θοδωρής Ξαρχογιάννης, η Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Μαρία Κουρή, αλλά και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Βύρωνα Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Με την παρουσία τους και τα θερμά τους λόγια τίμησαν την εκδήλωση του «Μαζί για τον Βύρωνα» ακόμα οι: Σταύρος Σαλαγιάννης, επικεφαλής της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης Δήμου Βύρωνα, ο Σωκράτης Μητρογιάννης, Αντιπρόεδρος της ομάδας του Αθηναϊκού, ο Βαγγέλης Καμίτσης, Πρόεδρος της Δόξας Βύρωνα, ο Πέτρος Μήτρου, Πρόεδρος του Αστέρα Βύρωνα, η Μαριάννα Κανακάρη, εκπρόσωπος της Φιλοζωικής Ένωσης Βύρωνα, η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών Ινές Δήμητρα Αγγελή, η Μαίρη Νερούτσου, Πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Καισαριανής, ο Δημήτρης Τσαμόπουλος, Πρόεδρος των λογιστών Αττικής και ο Γιάννης Χατζησαλάτας, Εκπρόσωπος Τύπου εφοριακών Ελλάδας. Το τυχερό φλουρί για το 2019 της πίτας του «Μαζί για τον Βύρωνα» έτυχε στο κομμάτι του κ. Πατούλη, ο οποίος είχε ζητήσει να αφιερωθεί στις γυναίκες του Βύρωνα.