Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράτακης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» για τον δήμο Νέας Ιωνίας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Μανούρη.
Το «παρών» στην εκδήλωση του Παναγιώτη Μανούρη έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής με υποψηφίους βουλευτές, στελέχη κομμάτων και πολιτικών φορέων καθώς και υποψηφίους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων παρευρέθηκαν η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.
Παράλληλα τον υποψήφιο δήμαρχο Νέας Ιωνίας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι επαγγελματικών και τοπικών φορέων, καθώς και πρόσωπα από τα αθλητικά Σωματεία της πόλης.
Δείτε φωτογραφίες:
Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» :
Για υπονόμευση της διαχείρισης του νερού από τους δήμους, καθώς και για «αποκλεισμό» τόσο της…
Και για θέματα πολιτικής προστασίας και συγκεκριμένα αντιπυρικών μέτρων έκανα την εμφάνισή τους στο δήμο…
Στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολικών κτιρίων προχωρά ο δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού, στο πλαίσιο της…
Στην Π.Ε. Ροδόπης συνεχίστηκε ο κύκλος των απολογιστικών παρουσιάσεων του Χριστόδουλου Τοψίδη στις πέντε Περιφερειακές…
Το πλαίσιο «Πελοπόννησος 2035», θέτοντας μια καθαρή πολιτική προτεραιότητα η νέα ΚΑΠ δεν μπορεί να…
Για την ανησυχητική αύξηση της συχνότητας των πυρκαγιών στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, τον επιχειρησιακό…