Πα. Απρ 19th, 2024

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Χρήστου Μπουκώρου στον Βόλο (pics)

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, σε ξενοδοχείο της πόλης του Βόλου, ακόμη και έξω απ’ αυτό,  πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι για  αρκετούς πολίτες στάθηκε αδύνατο να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο, λόγω της μαζικής προσέλευσης, όπως αναφέρουν οσοι παρευρέθηκαν.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, πατέρας Βασίλειος Ακριβόπουλος και πατέρας Χαρίλαος Παπαγεωργίου, παρουσία του βουλευτή Πιερίας και πρώην υφυπουργού Αθλητισμού Κώστα Κουκοδήμου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, του προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργου Κωτσού, του δημάρχου Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη, του δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, της προέδρου του ΤΕΕ και υποψήφιας δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα, του προέδρου της Ενωσης Βόλου Νικήτα Πρίντζου, του προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Τέλη Μπασδάνη, του γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Β. Μπακαλιάνου, περιφερειακών συμβούλων, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων της Μαγνησίας, του προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Ν.Δ. Δήμου Νταόπουλου και πολλών στελεχών της ΝΟΔΕ, καθώς και πολλών εκπροσώπων τοπικών φορέων.

Επίσης, βουλευτές απέστειλαν μηνύματα και ευχές για την επιτυχία της εκδήλωσης, όπως επίσης και ο Γραμματέας της  Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Ο Πρόεδρος της Παράταξής μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέπεμψε μήνυμα συστράτευσης και συμπόρευσης για τις μεγάλες μάχες που έρχονται σε όλες τις κάλπες. Εξέπεμψε μήνυμα νίκης, γι’ αυτό μας θέλει όλους κοντά του στον αγώνα. Διότι, η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η νίκη της φωτεινής Ελλάδας».

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια αναφέρθηκε επίσης, στον Χρήστο Μπουκώρο, και ο βουλευτής Σερρών τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, ο οποίος αναφερόμενος στο πρόσωπο του βουλευτή Μαγνησίας δήλωσε ότι βρήκε «έναν ικανό βουλευτή και έναν άξιο συνεργάτη στον Τομέα», ενώ ευχήθηκε την επανεκλογή του Χρήστου Μπουκώρου, προκειμένου να συνεχίσει να ακούγεται στη Βουλή δυνατά η φωνή της Μαγνησίας, όπως τόνιζε στο μήνυμά του. Επίσης, μήνυμα απέστειλε και ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτής Λάρισας ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος.