Τε. Ιούν 12th, 2024

Την υποψηφιότητα Κεραμιδά στηρίζει ο ο Αντώνης Βασιλόπουλος για τον δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων

Με δήλωσή του, ο Αντώνης Βασιλόπουλος, στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Κεραμιδά για τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων. Μια υποψηφιότητα, η οποία μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες και να είναι καθοριστική για το μέλλον των αυτοδιοικητικών στο Δήμο Τροιζήνας.

Ο Αντώνης Βασιλόπουλος ήταν ένας από αυτούς που είχε εκδηλώσει την επιθυμία να είνια ο ίδιος υποψήφιος Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων. Η συμμαχία των δύο Γιώργου Κεραμιδά και Αντώνη Βασιλόπουλου ανατρέπει τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν στο Δήμο. Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του νυν δημάρχου Γιώργου Καραγιάννη, φήμες τον οποίον θέλουν τελικά να ξανασκέφτεται αν θα είναι υποψήφιος εκ νέου για τη θέση του Δημάρχου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αντώνη Βασιλόπουλου:

“ Η σημερινή εποχή απαιτεί συνέργειες και ευρύτερες συνεργασίες για το κοινό καλό. Αποφάσισα, έγκαιρα και από την πρώτη στιγμή, να συμμετέχω σε μια συλλογική προσπάθεια που έχει ως αποκλειστικό στόχο την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Τροιζηνίας και των Μεθάνων. Παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες, αντικαθιστώντας, το “εγώ” με το “εμείς” δηλώνω ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα στηρίξω την επιλογή μας, που βγήκε μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον εξαίρετο γιατρό και ευγενή συμπολίτη μας κ. Γιώργο Κεραμίδα. Καλώ, όλους τους φίλους και τις φίλες μου, να πλαισιώσουν τον συνδυασμό μας και να μας να δώσουν μεγαλύτερη δύναμη. Σε αυτό τον αγώνα, δεν περισσεύει κανείς”.

Πηγή: peiraiasnews.gr