Σα. Ιούν 15th, 2024

Ο Πέτρος Κόνιαρης στο ψηφοδέλτιο του Αμπατζόγλου για τον δήμο Αμαρουσίου

Ένα πρόσωπο με σημαντική πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ενέταξε στιν συνδυασμό του ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Πέτρο Κόνιαρη, ο οποίος ως διοικητικός υπάλληλος στου δήμους Αμαρουσίου και Κηφισιάς στον τομέα της Καθαριότητας – Ανακύκλωσης  και Πολιτικής Προστασίας, είναι έτοιμος να διαθέσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στον σκοπό της αναβάθμισης της πόλης, στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για τη συστράτευση του Πέτρου Κόνιαρη στο συνδυασμό της «Νέας Εποχής»:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», το φίλο, Μαρουσιώτη Δημοτικό Σύμβουλο, Πέτρο Κόνιαρη.

Η παρουσία του δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στον αγώνα μας.

Με σχέδιο και όραμα στηριγμένοι σε μία ικανή και συμπαγή ομάδα ,προχωράμε για το Μαρούσι που όλοι αγαπάμε.

Δήλωση Πέτρου Κόνιαρη:

 Μαρουσιώτισες και Μαρουσιώτες ,φίλες και φίλοι , με γνώμονα την αγάπη και την εκτίμηση που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σε καθημερινή βάση ,θεωρώ υποχρέωσή μου να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να συμπορευθώ με τον συνδυασμό «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη ,ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Για να συνεχίσει η πόλη μας σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να συνεχίζω να βρίσκομαι ουσιαστικά κοντά σας .

 

Με εκτίμηση

Κόνιαρης Πέτρος

Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου