Featured

Με δύο δυνατές μεταγραφές συνεχίζει ο Γιάννης Μώραλης για τον δήμο Πειραιά

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι ο κ. Νίκος Γρυπαίος.

Ο κ. Γρυπαίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μανιάτικα και κατοικεί στα Καμίνια. Είναι Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α., ενώ έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά, από το 2010 έως το 2013 και μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής καθώς και σε άλλες Επιτροπές του Δήμου. Επίσης υπήρξε μέλος σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε τον κ. Γρυπαίο στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συμμετέχουν στα κοινά Πειραιώτες, οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στην πόλη που μεγάλωσαν και ζουν. «Ο κ. Γρυπαίος είναι ένας δυναμικός άνθρωπος, ο οποίος έχει γνώση και άποψη για τα θέματα του Πειραιά και διαθέτει εμπειρία στα κοινά της πόλης μας, καθώς υπήρξε αιρετός στον Δήμο Πειραιά κατά το παρελθόν», σημείωσε ο κ. Μώραλης, προσθέτοντας πως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και ενθαρρυντικό να συμμετέχουν στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς. «Σταθερός μας στόχος είναι να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση», επεσήμανε ο κ. Μώραλης.

Ο κ. Νίκος Γρυπαίος σε δήλωσή του τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Γιάννη Μώραλη που με συμπεριέλαβε στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Στόχος μου είναι να μπορέσω να προσφέρω κι εγώ τα μέγιστα, έτσι ώστε να είναι ο Πειραιάς μια πόλη πρότυπο. Να γίνει ο Πειραιάς μια από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης και της Μεσογείου. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιάννης Μώραλης θα το πραγματοποιήσει αυτό».

Επί πρόσθατα, ο κ. Λευτέρης Χρυσοφάκης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Χρυσοφάκης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον Πειραιά στους κλάδους των επισκευών πλοίων και της εστίασης με την αλυσίδα «Barista Brothers». Επίσης είναι μέλος της διοίκησης του ΤΑΑ Ολυμπιακός.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Καλωσορίζω τον φίλο Λευτέρη Χρυσοφάκη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Πρόκειται για έναν άνθρωπο με επιχειρηματική δραστηριότητα στον Πειραιά, ο οποίος συμμετέχει επί σειρά ετών στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στο τμήμα του Βόλεϊ με μεγάλη επιτυχία. Είναι ένας νέος άνθρωπος με διάθεση προσφοράς στην πόλη μας και είναι χαρά μου που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να γίνει ο Πειραιάς, η πόλη που όλοι οι Πειραιώτες επιθυμούν».

Ο κ. Λευτέρης Χρυσοφάκης σε δήλωσή του τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, είναι ότι εγώ και η οικογένεια μου αγαπάμε τον Πειραιά και βέβαια βλέπουμε ότι γίνεται σοβαρή δουλειά στον Δήμο Πειραιά από τον Γιάννη Μώραλη, τον οποίο και εκτιμούμε. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο, έτσι ώστε να συνεχιστεί το σημαντικό έργο που υλοποιείται στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια επί δημαρχίας Γιάννη Μώραλη. Ήδη έχει αρχίσει και αλλάζει ο Πειραιάς και θέλω να συμβάλω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι του κ. Μώραλη για την πόλη μας».

Τελευταία άρθρα

Bonus παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Ποιοι υπάλληλοι μπορεί να είναι δικαιούχοι – Ποιο το ύψος της ανταμοιβής

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής, το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν…

<span class="time_diff_disable">08:00 30-04-2024</span> ago

Οδηγίες του Δήμου Ωρωπού: Περιοχές και δρόμοι που κλείνουν – Τι πρόστιμα προβλέπονται

Την εφαρμογή του Μέτρου απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA,…

<span class="time_diff_disable">19:24 29-04-2024</span> ago

3ο This is Athens – City Festival: Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις στο μεγάλο Φεστιβάλ της πρωτεύουσας

Υποδεχόμαστε την Πρωτομαγιά στην Αθήνα με ένα πρωτότυπο πικ-νικ, στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, ανοίγοντας…

<span class="time_diff_disable">18:01 29-04-2024</span> ago

Απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Ποιοι κρίθηκαν ένοχοι και ποιοι αθωώθηκαν

Έξι οι ένοχοι από τους 20 κατηγορούμενους για την τραγωδία στο Μάτι όπως αποφάσισε σήμερα…

<span class="time_diff_disable">10:19 29-04-2024</span> ago

Μαριάνα Τουμαζάτου: «Οι δημόσιοι αστικοί χώροι ανήκουν αποκλειστικά στους κατοίκους των 66 δήμων»

Άρθρο της Μαριάνας Τουμαζάτου* Οι συζητήσεις γύρω από το μείζον ζήτημα της διαχείρισης και αξιοποίησης…

<span class="time_diff_disable">08:36 29-04-2024</span> ago

Γρ. Κωνσταντέλλος: Σημαντική νίκη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η τροπολογία του ΝΟΚ και ο περιορισμός της υπερδόμησης

 Άρθρο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου* Συμβιβαστική λύση στη μάχη που δίνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση τις τελευταίες…

<span class="time_diff_disable">08:32 29-04-2024</span> ago