Δε. Απρ 15th, 2024

Συνεχίζονται οι ανοιχτές συγκεντρώσεις του Γιάννη Μώραλη

Οι ανοιχτές εκδηλώσεις – συζητήσεις του δήμαρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τους δημότες στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης, συνεχίζονται.

Μετά τις επιτυχημένες συγκεντρώσεις του δημάρχου Πειραιά  Γιάννη Μώραλη και του συνδυασμού “Πειραιά – Νικητή”, με τους κατοίκους της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, και της Α’ Δημοτικής Κοινότητας που προηγήθησαν, έρχεται η σειρά της Β’ Δημοτικής Κοινότητας.

Η ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση του δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με κατοίκους και φορείς της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, στις 19:00, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η αλλαγή οφείλεται στο γεγονός ότι την ίδια ημέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, προς τιμήν εκείνων που συνέβαλαν και συμβάλλουν στην ανάδειξη της εμπορικής μας ναυτιλίας, στην οποία θα παραστεί η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος και η παρουσία του Δημάρχου σε αυτήν είναι επιβεβλημένη.

Πηγή: peiraiasnews.gr