Πα. Απρ 26th, 2024

Περιοδείες ανά την Ελλάδα από την ΟΝΝΕΔ Επαρχιακού και τον υπεύθυνο Θάνο Κολοβό

Την ώρα που ο μηχανισμός της ΝΔ βρίσκεται σε «συναγερμό» ενόψει των πολλαπλών εκλογικών διαδικασιών που έρχονται, η ΟΝΝΕΔ δείχνει έντονη κινητικότητα σε ολόκληρη τη χώρα. Αφορμή για την ενεργοποίηση των «γαλάζιων» νεολαίων, σε νομούς που μέχρι σήμερα οι ΟΝΝΕΔίτες είχαν ισχνή παρουσία, είναι η δραστηριότητα του υπευθύνου Επαρχιακών Οργανώσεων Θάνου Κολοβού, όπως αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες.

Ο δραστήριος Οννεδίτης τους τελευταίους μήνες έχει αποσπάσει τα εύσημα “γράφοντας” χιλιόμετρα, σε μια προσπάθεια να αναδείξει νέα στελέχη για τη νεολαία και το κόμμα αλλά παράλληλα να ισχυροποιήσει τις γαλάζιες οργανώσεις ενόψει των εκλογών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι κάθε Σαββατοκύριακο πραγματοποιεί συνελεύσεις νομαρχιακών οργανώσεων σε διαφορετικές περιοχές της χώρας. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις σε συνεργασία με τοπικά στελέχη συναντούν πολίτες αναλύοντας το πρόγραμμα της ΝΔ.

Η προσπάθεια μάλιστα, φαίνεται να πιάνει τόπο και είναι χαρακτηριστικό πως πρόσφατα έγινε με σημαντική μαζικότητα Παγκρήτια Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ. Και όπως πληροφορούμαστε έπονται συνδιασκέψεις σε όλη τη χώρα.