Featured

Υποψήφιος δήμαρχος στην Κρήτη «αδειάζει» ΣΥΡΙΖΑ και ΑΥΓΗ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος δήμαρχος Απόκρωνα Χανίων, Σταμάτης Σγουράκης, κάνει γνωστό ότι δεν αποδέχεται την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος στην υποψηφιότητά του για τις επικέιμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο Σταμάτης Σγουράκης, αναφερόμενος σε δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ, όπου το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στους υποψήφιους δημάρχους που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη, δήλωσε ότι δεν ζήτησε ποτέ πολιτική στήριξη από το κυβερνών κόμμα, την οποία μάλιστα δεν αποδέχεται και παράλληλα τόνισε ότι δεν θα δεχθεί υποστήριξη από κανέναν πολιτικό φορέα.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταμάτη Σγουράκη:

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου είναι μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων που στηρίζονται από το Σύριζα, σύμφωνα με δημοσίευση της εφημερίδας ΑΥΓΗ.

Μετά από 20 και πλέον χρόνια ενασχόλησης στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω διδαχτεί και αυτό διαλαλώ πάντα και ξεκάθαρα σε κάθε παρέμβασή μου, ότι η μόνη στήριξη που χρειάζομαι και ζητώ είναι από τον πολίτη του Αποκόρωνα.

Δεν ζήτησα ποτέ και δεν θα ζητήσω καμία πολιτική στήριξη σε έναν αγώνα που ξεκινήσαμε μαζί με πολλούς συνεργάτες δημιουργώντας έναν πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με πλουραλισμό και με την απόφαση να δώσουμε ότι μπορούμε από τον εαυτό μας για τον Αποκόρωνα.

Δεν αποδέχομαι τον ρόλο του στηριζόμενου από κανένα κόμμα και θα είμαι αυτός που θα συνεργαστεί σαν Δήμαρχος Αποκορώνου με όλους τους φορείς και τις πολιτικές δυνάμεις για το καλό του Αποκόρωνα και των κατοίκων του.

Σταμάτης Ι. Σγουράκης
Υποψήφιος Δήμαρχος

Τελευταία άρθρα

Ομόφωνο «όχι» του Δ. Σ. Ορχομενού στο νομοσχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων

Σταθερή η θέση του δήμου υπέρ της προστασίας του δημόσιου χαρακτήρα του νερού και της…

56 δευτερόλεπτα ago

Ν. Σμύρνη: Στην ψηφιακή εποχή και η Δημοτική Συγκοινωνία

Δείτε τα δρομολόγια από το κινητό σας.

17 λεπτά ago

Γρ. Κωνσταντέλλος: “Πολιτική προσβολή για την Αυτοδιοίκηση η αφαίρεση των Υπηρεσιών Δόμησης από τους δήμους”

"Πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός παραπλανήθηκε από επιτήδειους, οι οποίοι τον πληροφόρησαν εσφαλμένα ότι η αιτία…

24 λεπτά ago

Ένας ακόμα πολιτιστικός πολυχώρος παραδίδεται στην Ιτέα

Σε εξέλιξη οι εργασίες στο πρώην Εκπαιδευτήριο Καψάλη.

41 λεπτά ago

Δυο μεγάλα έργα ξεκινούν στη Χαλκίδα

Πρόκειται για την πυροπροστασία των ΕΠΑ.Λ. Χαλκίδας και την ολοκλήρωση της ανάπλασης της οδού Αρεθούσης.

50 λεπτά ago

Στο Υπουργείο Αθλητισμού πέρασε το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβασή του στο Δημόσιο, από το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο.

1 ώρα ago