Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είναι η κα Σμάρα Γλου.

Η κα Γλου είναι Πειραιώτισσα επιχειρηματίας, έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και των τροφίμων, σε οικογενειακή επιχείρηση.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του καλωσόρισε την κα Γλου στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», τονίζοντας πως πρόκειται για μια νέα και δραστήρια γυναίκα που επιθυμεί να προσφέρει στην πόλη που ζει και μεγάλωσε. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που διαπιστώνω πως όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι με δυναμισμό και όρεξη για δουλειά, επιθυμούν να συμβάλλουν στο όραμα του «Πειραιά Νικητή» για έναν καλύτερο Πειραιά σε όλα τα επίπεδα», σημείωσε ο κ. Μώραλης, προσθέτοντας: «Οφείλουμε να δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν με τα αυτοδιοικητικά κοινά, να συμβάλλουν με ιδέες και προτάσεις στην προσπάθειά μας να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που ονειρευόμαστε.

Η κα Σμάρα Γλου σε δήλωσή της τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη. Στόχος στην προσπάθεια μου αυτή, είναι να συμβάλλω στο Δήμο μας και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να πάει ο Πειραιάς μας μπροστά καθώς και να βελτιωθεί η ζωή των κατοίκων του».