Featured

Το τετ α τετ της Γεωργίας Μπατσαρά με τον Αντώνη Σαμαρά

Το τέλος του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ το περασμένο σαββατοκύριακο επιφύλασσε μια σημαντική συνάντηση για την υποψήφια δήμαρχο Βέροιας, Γεωργία Μπατσαρά.

Κατά την έξοδο της από την αίθουσα συνεδριάσεων η υποψήφια δήμαρχος συνάντησε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τον οποία αντάλλαξε ένθερμο χαιρετισμό.

Σημειώνουμε ότι την υποψήφια δήμαρχο και τον πρώην πρωθυπουργό συνδέει πολιτική φιλία από τα χρόνια του Κοινοβουλίου, όταν η κα Μπατσαρά εκπροσωπούσε την Ημαθία στην Βουλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς ευχήθηκε στην κα Μπατσαρά «καλή επιτυχία» για τον αγώνα που έχει κληθεί να δώσει στον δήμο Βέροιας, ενώ η υποψήφια δήμαρχος ευχήθηκε με τη σειρά της το 13ο Συνέδριο να γίνει με κυβέρνηση ΝΔ.

Δείτε την ανάρτηση της Γεωργίας Μπατσαρά:

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

10 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

11 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

12 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

12 ώρες ago