Πα. Απρ 19th, 2024

Εκτός προεκλογικής «κούρσας» ο Παύλος Μοσχολιός για τον δήμο Αγρινίου

Με την χθεσινή συζήτηση έκλεισε ένας ακόμη κύκλος της Αυτοδιοικητικής μου πορείας. Αυτός του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης», αναφέρει ο Παύλος Μοσχολιός στην μακροσκελή ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σύγχρονο Αγρίνιο – Κοινωνική συμμαχία» και συνεπώς να μην είναι εκ νέου υποψήφιος για τον δήμο Αγρινίου.

Στην ανακοίνωση του δεν απουσιάζουν οι αιχμές: «Κάποιοι  που τώρα ξαφνικά «αγάπησαν» την παράταξή μας και «αποβλέπουν» σ’ αυτήν για τους προσωπικούς τους στόχους, ουδέποτε την στήριξαν, κάθε άλλο μάλιστα, τα τελευταία 5 χρόνια», αναφέρει ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου με τα βέλη προφανώς να στρέφονται σε πρόσωπα που συμμετέχουν στις διεργασίες του χώρου του .

Ο κ. Μοσχολιός θεωρεί πως δικαιώνεται το έργο του λέγοντας πως  «σήμερα ακόμη και οι σκληρότεροι αντίπαλοί μας το 2014 αναγνωρίζουν το έργο μας και μιλούν για χαμένη πενταετία της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Ομολογούν ότι αν δεν υπήρχε το δικό μας έργο, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν θα είχε να επιδείξει κάτι αξιόλογο στην πενταετή θητεία της».

Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως επιχειρεί να θέσει κανόνες στις διεργασίες του χώρο ενόψει των προσεχών εκλογών: «Σήμερα πολύ περισσότερο από πριν, απαιτούνται ηγετικές προσωπικότητες, με ικανότητες σε πολιτικές συνεργασίες, ώστε να πετύχουν ευρύτερες προγραμματικές προοδευτικές συγκλίσεις, που θα δίνουν απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα της πόλης» και προσθέτει πως μέσα από ανοικτή διαβούλευση, που επιβάλλεται να γίνει, όπως άλλωστε έχει καθιερώσει η παράταξή μου και στο παρελθόν για την επιλογή προσώπων και όχι με προειλημμένες αποφάσεις, θα βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα, που έχουν να επιδείξουν ανάλογη πολιτική πορεία και έργο τα τελευταία χρόνια»,  υπογραμμίζει δείχνοντας  δεν δεδομένο ποιον ο ίδιος επιθυμεί να στηρίξει  .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παύλου Μοσχολιού :