Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είναι η κα Βερυκάκη Ελλάς (Ελίνα).

Η κα Βερυκάκη είναι Πειραιώτισσα και εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος. Έχει σπουδάσει Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και διαθέτει Μεταπτυχιακό στην Χρηματοοικονομική Τραπεζική. Είναι κόρη του αείμνηστου Βερυκάκη Γεώργιου, Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά.

Επίσης είναι μέλος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Πειραιά, μέλος του «Εξωραϊστικού, Περιβαλλοντικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου – Η Ευαγγελίστρια» και μέλος της εθελοντικής ομάδας της Τράπεζας που εργάζεται. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Ζαρίφη τραπεζικό υπάλληλο, εκδότη και διαχειριστή της Εφημερίδας / Ηλεκτρονικού καταλόγου Πειραιά «Ζω στον Πειραιά».

Ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε πως η κα Βερυκάκη αγαπάει την πόλη που μεγάλωσε και ζει, λέγοντας πως πρόκειται για μια δυναμική προσωπικότητα που έχει γνώση και άποψη για τα θέματα που απασχολούν την πόλη. «Η Ελίνα Βερυκάκη υπήρξε υποψήφια με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» και στις δημοτικές εκλογές του 2014. Από τότε είχα διακρίνει τη διάθεση που έχει να συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για να γίνει ο Πειραιάς, μια καλύτερη πόλη. H κα Βερυκάκη, συνέχισε να προσφέρει ως μέλος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Πειραιά», σημείωσε ο κ. Μώραλης, υπογραμμίζοντας πως επιθυμία του είναι να συμμετέχουν στον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», άνθρωποι, οι οποίοι θέλουν να συνεισφέρουν, προκειμένου να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι επιθυμούμε.

Η κα Ελλάς Βερυκάκη σε δήλωσή της τόνισε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» καθώς μου δίνεται η ευκαιρία, με ήθος, αξιοπρέπεια & δύναμη «ψυχής», χωρίς συμβιβασμούς και εικονικές υποσχέσεις, να βοηθήσω στην ολοκλήρωση του οράματος και του έργου που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα η δημοτική μας ομάδα με πρωτεργάτη τον δήμαρχό μας, τον άοκνο Γιάννη Μώραλη. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 με σκοπό ο Πειραιάς μας να πάρει η θέση που του αξίζει και οι Πειραιώτες επιτέλους να γνωρίσουν την πόλη τους όπως πραγματικά τι θέλουν.

Ο Πειραιάς πρέπει να γίνει μια πόλη προορισμός, σύγχρονη, ανθρώπινη, ελκυστική σε επενδυτές, βιώσιμη, με σεβασμό στο περιβάλλον, ανοιχτή στους οικονομικά αδύναμους, ανοιχτή στην επιχειρηματικότητα, ανοιχτή στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στους νέους, με υποδομές και έργα ανάπλασης. Να είναι ο Πειραιάς μια πόλη που θα χαίρεσαι να τη ζεις.

Δεν είμαι Πολιτικός!!! Είμαι πειραιώτισσα!!! και επειδή το ν’ ασχολείσαι με τα κοινά δεν είναι επάγγελμα αλλά λειτούργημα, ζητώ με την ψήφο σας να δώσετε μία ευκαιρία σε ένα νέο, άφθαρτο, χωρίς συμφέροντα άνθρωπο, με πολύ όρεξη και ανιδιοτελής αγάπη για την πόλη του, ν’ αγωνιστεί για την αναγέννηση του Πειραιά ΜΑΣ… του Πειραιά των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ»!!!

Πηγή: peiraiasnews.gr