Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα την ένταξη στην Κοινοβουλευτική της Ομάδας του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Θεοχάρη, που είχε εκλεγεί το 2015 με το Ποτάμι.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε νωρίτερα μαζί του και συζήτησαν, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς, τις πολιτικές εξελίξεις μετά και τις δηλώσεις του κ. Θεοχάρη ότι οι απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τόσο για την ανάταξη της οικονομίας, όσο και για την ανάγκη συγκρότησης ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού μετώπου.
Μετά τη συνάντησή του με τον προέδρο της ΝΔ, ο κ. Θεοχάρης έκανε την εξής δήλωση:
«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στο δρόμο της σταθερότητας, και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της».
Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο…
Παραδίδεται στη νέα γενιά ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών.
Συνεχίζονται στον Δήμο Δράμας οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας.…
Στην τελική ευθεία περνά η ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα, μετά την υπογραφή της…
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα με τις προτέραιότητές του για την…
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων…