Πε. Μαρ 28th, 2024

Ο Μιχάλης Μιτζικός υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

Υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου θα είναι ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου» και πολιτευτής της ΝΔ Μιχάλης Μιτζικός στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο κ. Μιτζικός έλαβε την στήριξη των δημοτικών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης και των εκλεγμένων οργάνων ώστε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ομάδας μειοψηφίας του δήμου Νοτίου Πηλίου Απόστολος Διανέλλος τονίζει: « Ως επικεφαλής της ομάδας μειοψηφίας του Δήμου Νοτίου Πηλίου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα εκλεγμένα όργανα, κατόπιν των προβλεπόμενων διεργασιών, αποφάσισαν ομόφωνα τη στήριξη στο πρόσωπο του κ. Μιχάλη Μιτζικού ως υποψηφίου δημάρχου για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Το πλούσιο βιογραφικό του, τόσο σε προσωπικό, επαγγελματικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο εγγυάται την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου.Όλοι μαζί, ενωμένοι, και χωρίς να περισσεύει κανείς, θα πορευθούμε για να αλλάξουμε τις τύχες του Δήμου μας».