Δε. Απρ 15th, 2024

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Σύρου – Ερμούπολης ο Νίκος Λειβαδαράς

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Σύρου – Ερμούπολης ανακοίνωσε επίσημα ο πρώην πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Κυκλάδων, Νίκος Λειβαδάρας.

Με επιστολή του προς τα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Λειβαδάρας γνωστοποίησε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης στην κοινωνία του νησιού.

Η ανακοίνωση του κ. Λειβαδάρα έχει ως εξής:

«Ύστερα από ώριμη σκέψη και με την παρότρυνση φίλων και συνεργατών, ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Η υποψηφιότητά μου αποτελεί πράξη ευθύνης και απευθύνεται στην κοινωνία των πολιτών της Σύρου. Συνιστά κάλεσμα υποστήριξης από όλες και όλους που θα αποδεχθούν τους στόχους και το σχέδιο δράσης, για το μέλλον του νησιού, που θα ανακοινώσω σύντομα.

Είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική υποψηφιότητα που δεν εγκλωβίζεται και δε χειραγωγείται από πολιτικές ή άλλης μορφής σκοπιμότητες. Στόχος, η δημιουργία ομάδας μάχιμης, ικανής και ανοιχτής στα μηνύματα των πολιτών, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς πρακτικές εσωστρέφειας και διαχωρισμών.

Άτομα με εμπειρία, αλλά και νέα με δυναμισμό πλαισιώνουν αυτήν την προσπάθεια. Άτομα με όραμα και γνώση, επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση αλλά και εξειδίκευση σε νευραλγικούς τομείς της διαχείρισης των κοινών.

Ομάδα που διακατέχεται από πνεύμα συλλογικότητας,  συνεργασίας  και ενότητας μακριά από διχαστικές λογικές, αλαζονεία και αυταρχισμό.

 Με σθένος και θέληση θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας.

Το αξίζει. Το χρωστάμε στην ιστορία του».

 

                                                        Νίκος Λειβαδάρας

Υποψήφιος Δήμαρχος

για το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης