Πα. Μαρ 29th, 2024

Υποψήφιος ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος για τον δήμο Τριφυλίας

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο Τριφυλλίας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Τριφυλία αλλάζει» Ευστάθιος Ανδρινόπουλος.

Δείτε το κείμενο ανακοίνωσης υποψηφιότητας του κ. Ανδρινόπουλου:

“Αγαπητοί Συνδημότες του Δήμου Τριφυλίας,

Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια θα επαναλάβουμε το αίτημα ότι η Τριφυλία αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που έχει σήμερα. Γιατί σήμερα ο Δήμος Τριφυλίας, ο τόπος που ζούμε, βυθίζεται στο τέλμα της απραξίας και του μαρασμού. Και γι΄αυτό το τέλμα υπάρχουν υπεύθυνοι. Ζωτικής σημασίας θέματα περιμένουν τη λύση τους. Η παρούσα Δημοτική Αρχή απέτυχε κατά κοινή ομολογία, διότι είναι εγκλωβισμένη στο πνεύμα της μικροπολιτικής, ανακυκλώνει τον κακό εαυτό της και εμποδίζει με τη νοοτροπία της την πρόοδο του τόπου. Απομακρύνει τα ικανά της στελέχη και δείχνει ότι μοναδικός της σκοπός είναι η διατήρηση της καρέκλας μερικών. Έφτασε η ώρα να βροντοφωνάξουμε φτάνει πια.

Φθάνει πια η απραξία και ο μαρασμός, το τέλμα και η στασιμότητα. Ήλθε η στιγμή να ανανεώσουμε τους ανθρώπους που θα χειρισθούν τα του Δήμου μας στην επόμενη τετραετία και να αναθέσουμε την πορεία του δήμου μας σε στιβαρά και ικανά χέρια. Να αναδείξουμε ικανά στελέχη με γνώσεις και μεράκι για εργασία. Να αναδείξουμε Δήμαρχο με γνώση και διοικητική πείρα που θα σχεδιάζει, θα συντονίζει και θα εργάζεται συλλογικά, αξιοποιώντας κάθε δύναμη του τόπου μας χωρίς στενόμυαλους αποκλεισμούς. Η αγάπη μου για τον Τόπο μας και το αίσθημα ευθύνης, με οδηγούν στον εκλογικό στίβο για να διεκδικήσω την ψήφο σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 και με τη βοήθεια των εκλεκτών συνεργατών μου να οδηγήσουμε όλοι μαζί την Τριφυλία στην πρόοδο και την ανάπτυξη”.

Ευστάθιος Ανδρινόπουλος
Αντιστράτηγος ε.α.
Επικεφαλής της Δημ. Παράταξης
΄΄Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ΄΄