Τε. Απρ 24th, 2024

Συνάντηση του Γιάννη Παππά με εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Αιγαίου

Ο πρώην βουλευτής και μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  Γιάννης Παππάς πραγματοποίησε χθες συνάντηση με εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο πολιτικό του γραφείο.

Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα ενώ ο κ. Παππάς ήταν ιδιαίτερα χαλαρός και άνετος με τους ΔΑΠίτες, καθώς όπως σχολίασε ο ίδιος έχουν κοινές καταβολές αφού και ο ίδιος διετέλεσε αντιπρόεδρος του Εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ.

Στο επίκεντρο της συζήτησεις βρέθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την ακαδημαϊκή κοινότητα της Ρόδου με κυριότερα την σίτηση και την στέγαση των φοιτητών, οι οποίοι όπως ανέφεραν στην κουβέντα τους με τον πρώην βουλευτή νοιώθουν εγκαταλελειμένοι από την Πολιτεία. Ο κ. Παππάς άκουσε τις ανησυχίες των φοιτητών και στη συνέχεια του έδωσε συγχαρητήρια για τις δράσεις και τις παραμβάσεις τους στο πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Με αφορμή το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών, Ελένης Τοπαλούδη, όλοι εξέφρασαν τη θλίψη τους αλλά τόσο οι φοιτητές   όσο και ο κ. Παππάς επισήμαναν την άριστη σχέση μεταξύ των φοιτητών και των κατοίκων του νησιού και ότι η φιλοξενία των ροδιτών είναι εξαιρετική και ότι τις τρεις και πλέον δεκαετίες που λειτουργεί το πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει καταστεί αναπόσπαστο και λειτουργικό τμήμα της ροδιακής κοινωνίας.

Επιπρόσθετα ο Ιωάννης Παππάς τόνισε στους φοιτητές ότι είναι πραγματικά τυχεροί που φοιτούν στο πανεπιστήμιο Αιγαίου, του οποίου η λειτουργία είναι άψογη χωρίς καταλήψεις και φαινόμενα ανομίας και έντονης παραβατικότητας που υπάρχουν σε άλλα πανεπιστήμια και ανέφερε χαρακτηριστικά τα συνεχή συμβάντα στο Καποδιστριακό και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ εν συνεχεία ανέφερε τις συνεχείς διακρίσεις που έχει αποκτήσει το πανεπιστήμιο Αιγαίου τα τελευταία χρόνια, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του επιστημονικού προσωπικού του πανεπιστημίου αλλά και του εξαιρετικού επιπέδου των φοιτητών.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για αυτή την συνάντηση και δεσμεύθηκε ότι είναι η αρχή της συνεννόησης και συνεργασίας του με τους φοιτητικούς συλλόγου του πανεπιστημίου Αιγιαίου.