Πα. Μαρ 29th, 2024

«Γαλάζια συμμαχία» στον δήμο Ελασσόνας

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν πλήρως και χθες, με κοινή τους ανακοίνωση, ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος και ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου έδωσαν τα χέρια και ανακοίνωσαν συνεργασία για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η ενίσχυση του συνδυασμού του Νίκου Ευαγγέλου, από τον Ελασσονίτη στην καταγωγή αντιπεριφερειάρχη του Αγοραστού, κάνει ήδη πολλούς στην Ελασσόνα να μιλάνε για επικράτηση του γαλάζιου υποψηφίου από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Μετά από συνάντηση που είχαν ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος και ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου έκαναν τις εξής δηλώσεις:

Νίκος Ευαγγέλου: Η τοπική αυτοδιοίκηση και το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει επιβάλει τη συνεργασία όλων όσων μπορούν να δουν πέρα από προσωπικές επιδιώξεις ή μικροκομματικές λογικές.

Στον αγώνα που κάνουμε για να αλλάξουμε την Ελασσόνα θα έχουμε μαζί μας και τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο.

Η εμπειρία του στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, η αγάπη του για την Ελασσόνα και το ήθος του είναι στοιχεία αναμφισβήτητα και γνωστά, όχι μόνο στην επαρχία Ελασσόνας. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Δημήτρης Παπαδημόπουλος: Στους κρίσιμους καιρούς απαιτείται η συσπείρωση δυνάμεων. Ο ιστορικός δήμος μας, το χρειάζεται, το δικαιούται, το αξίζει.

Με ενωτική διάθεση, πνεύμα συνεργασίας και δημιουργική ορμή, συντάσσομαι στο πλευρό του Νίκου Ευαγγέλου και του συνδυασμού του στις προσεχείς εκλογές.

Για τη γενική πρόοδο, ανάπτυξη και προστασία του τόπου μας, αλλά και την καρποφορία του κόπου όλων μας προέχει να προτάσσεται το «ΕΜΕΙΣ».

Λ.Π.