Πε. Μάι 23rd, 2024

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Βαγγέλης Ρούφος για τον δήμο Αλεξανδρούπολης

Την απόσυρσή του από τη διεκδίκηση της δημαρχίας Αλεξανδρούπολης, ανακοίνωσε ο πολιτευτής της ΝΔ Βαγγέλης Ρούφος, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους», εκφράζει την ελπίδα πως οι συμπαραστάτες και όσοι τον στήριξαν στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, να τον καταλάβουν και να κατανοήσουν τη στάση του.

Ολόκληρη η δήλωση του Βαγγέλη Ρούφου:

Είμαι στη δυσάρεστη θέση, να ανακοινώσω ότι για πολύ συγκεκριμένους προσωπικούς λόγους αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τη διεκδίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Είναι μια ανθρώπινη προτεραιότητα και ελπίζω ότι οι φίλοι μου, που βρέθηκαν κοντά σ’ αυτή την προσπάθεια, θα με καταλάβουν και πως θα κατανοήσουν τη στάση μου και την απόφαση μου. Ασφαλώς και θα απογοητευθούν, γιατί αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, δεν θα το δουν να ολοκληρώνεται και να κρίνεται από τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης. Σίγουρα, όμως, θα σεβαστούν και θα εκτιμήσουν την ειλικρινή στάση μου, που παρά τις Σειρήνες, δεν ενέδωσα σε προσωπικά, εύκολα και ιδιοτελή σενάρια.

Ξεκινήσαμε κάτι το όμορφο κι αυτό οφείλουμε να το κρατήσουμε ως μια παρακαταθήκη.
Ήταν τιμή μου που έτυχα της συμπαράστασης και της υποστήριξης από πολλές πλευρές. Είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω και θα φροντίσω όλους αυτούς τους δεσμούς να τους διευρύνω και να τους ενισχύσω.
Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, μια νέα δημιουργική χρονιά με Υγεία και Προκοπή για σας και τις οικογένειες σας.
Βαγγέλης Ρούφ