Πε. Μαρ 28th, 2024

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Φωτεινή Καρακατσάνη με τον «Πειραιά Νικητή»

Yποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι η Αντωνία Καρακατσάνη.

Η κα Καρακατσάνη είναι Πειραιώτισσα επιχειρηματίας, μέλος και υπεύθυνη Επιχειρηματικότητας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και αντιπρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ».

Σύμφωνα με το peiraiasnews.gr, o δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, καλωσόρισε την κ. Καρακατσάνη στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», λέγοντας πως είναι μια δραστήρια επιχειρηματίας, μια δυναμική γυναίκα, μέλος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, η οποία έχει διάθεση να βοηθήσει στα κοινά της πόλης μας.

Ο κ. Μώραλης σημείωσε, πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που διαπιστώνει ότι άνθρωποι που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα και έχουν δουλέψει στη ζωή τους, επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια για έναν καλύτερο Πειραιά.

Η κα Αντωνία Καρακατσάνη, σε δήλωσή της τόνισε: «Τίθεμαι στο πλευρό του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ως υποψήφια δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Στέκομαι αρωγός στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της πόλης του Πειραιά»